logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Изложба фосила Орјена у планинарском дому “За Вратлом”

NasAkt23052019Изложба фосила Орјена биће отворена у петак, 24 маја, у 20 сати у планинарском дому "За Вратлом", а посјетиоци ће моћи да је погледају до 26. маја, током трајања манифестације 20. Орјенски маратон. Организатор изложбе је Агенција за развој и заштиту Орјена, а домаћин планинарски клуб "Субра".

Опширније...

Измјена режима саобраћаја за 21.05.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови донио је Рјешење којим се привремено мијења режим саобраћаја на локалном приобалном путу у насељима Баошићи и Бијела, на потезу од маркета „Идеа“ у Баошићима (МЗ Баошићи) до Дома културе у Бијелој, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 09.45 до 11 часова, у уторак 21. маја 2019. године.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја за 17.05.2019.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност је донио Рјешење којим се врши привремена измјена режима саобраћаја у улици Сава Илића, на потезу од раскрснице Дубровачке и Рибарске улице до раскрснице улица Сава Илића и V црногорске бригаде, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила, у периоду од 17h до 17:30, 17.05.2019. године, ради безбједног одвијања свечане поворке поводом националног празника Норвешке.

Архитекстонски студентски конгрес у Херцег Новом од 11. до 13. маја

ASK logoХерцег Нови ће током наредна три дана бити домаћин Архитектонског студентског конгреса, који ће окупити преко сто студената и њихових ментора са девет факултета из региона. Конгрес почиње сјутра, 11. маја и трајаће до 13. маја.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја на дионици Поди – Камено 11. и 12. маја

NaAktSaobra08052019Ради несметаног и безбједног одвијања трке у аутомобилизму „Поди 2019“, предстојећег викенда, 11. и 12. маја биће привремено измијењен режим саобраћаја на путу Мељине – Петијевићи, и то на дионици од насеља Поди до Каменог.

Опширније...