logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Одржан први Мимоза куп у бришкули и трешети

Nas18032019Топљани Дарко Класић и Стево Обрадовић побједници су првог Мимоза купа у бришкули и трешети, одржаном јуче у коноби Кантула. Прворангиране је у финалу дочекао тандем из Бијеле, Владимир Абрамовић и Драган Поповић.

Опширније...

Привремена измјена режима саобраћаја током трке карића 50. Празника мимозе

Karotrc 2018Режим саобраћаја у центру Херцег Новог биће привремено измијењен у суботу, 16. марта 2019. године, ради несметаног и безбједног одржавања трке карића „Каротрц“ која се организује у оквиру програма 50. Празника мимозе.

Опширније...

Доток из ХЕТ-а континуалан и нема чишћења тунела у 2019. години

het11032019Представници херцегновског “Водовод и канализација” д.о.о. електроинжењер Драган Влатковић, хемичар Душица Грубач и директор Оливера Доклестић јуче су били у радној посјети дирекцији “Хидроелектрана Требишњица”, код директора Гордана Мишељића. Састанку је присуствовао и извршни директор Дирекције за управљање системом, Александар Вујић.

Опширније...

Привремена измјена режима саобраћаја током Дјечије цвјетне поворке

Plakat Cvjetna povorkaРежим саобраћаја у центру Херцег Новог биће привремено измијењен у суботу, 09. марта 2019. године, ради несметаног и безбједног одржавања Дјечије цвјетне поворке 50. Празника мимозе.

Опширније...

„Правна табла“ за боље информисање грађана

00У оквиру пројекта подршке општинама у Црној Гори под називом „Интегрисана подршка расељеним особама и избјеглицама у БиХ, Србији и Црној Гори“, на улазним вратима Општине Херцег Нови постављена је „Правна табла“.

Опширније...