logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

20.-21.07. – Запрашивање комараца преко викенда

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава  грађане, а  посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће се на територији Општине Херцег Нови, дана 20.07.2019. године у касним вечерњим часовима и 21.07.2019. годуине у раним јутарњим сатима, извршити запрашивање комараца. У случају лошег времена запрашивање ће бити одложено, а о наредном термину јавност ће бити благовремено обавијештена.

Представа ”Хотел 88” на Канли кули

hotel88Представа Сташе Копривице “Хотел 88” биће пред херцегновском публиком у суботу, 19. јула на тврђави Канли кула, са почетком у 21:30.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја за 19.07.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови донио је Рјешење којим се привремено мијења режим саобраћаја на локалном приобалном путу у насељу Бијела, на потезу од кафе бара „Трон“ до раскрснице локалног приобалног и Магистралног пута на источном крају насеља Бијела, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила, у периоду од 21h до 23h, у петак 19. јула 2019. године.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја за 18.07.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови донио је Рјешење којим се привремено мијења режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда „Новљанке“) до улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила, у периоду од 03h до 03.15 часова, у четвртак 18. јула 2019. године.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја за 17.07.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови донио је Рјешење којим се привремено мијења режим саобраћаја на локалном приобалном путу у насељу Ђеновићи, на потезу од раскрснице приобалног пута и пута за насеље „Sun village“ до ресторана „Папагај“, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила, у периоду од 21h до 23h, у сриједу 17. јула 2019. године.

Опширније...