logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

11.11. - У Новом одржана радионица "Израда и управљање пројектима финансираним из ЕУ фондова”

NasEUF11112016На иницијативу Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег-Нови, а у сарадњи са Зајединцом општина и Управом за кадрове, протекла два дана је у хотелу “Palmon bay” у Игалу одржана радионица "Израда и управљање пројектима финансираним из ЕУ фондова (напредни ниво)”.

Учествовали су по један представник општина Пјевља, Беране, Даниловград, Жабљак, Шавник, Мојковац и Бијело Поље, као и двоје представника града-домаћина.

У фокусу семинара биле су конкретне теме које могу бити предмет аплицирања за европске фондове у оквиру позива за прекогранични програм Босна и Херцеговина-Црна Гора 2014-2020.

EUF11112016- Учесници су радионицу оцијенили као веома корисну. Имали су прилику да се упознају са свим детаљима поменутог програма, употпуне знање у вези са радом на пројектним идејама, те размијене идеје и искуства, што је веома значајно за јачање сарадње црногорских општина и њихових капацитета да аплицирају на европским пројектима, саопштено је из Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег-Нови.