Вече крафт пива у хотелу Лазуре: Треба бити дио Празника мимозе

NasAkt09022018Лазуре хотел & марина, новски хотел са пет звјездица, један је од партнера и домаћина програма јубиларног, 50. Празника мимозе.

Бити дио званичног програма фестивала који је бренд Херцег Новог веома је добра ствар, поручила је извршна директорица Ана Мартинова током синоћ одржане Вечери крафт пива. Први догађај који је уврштен у званични програм 50. Празника мимозе привукао је велики број посјетилаца који су уживали у квалитетном занатском пиву, музици и дружењу.
”Баш нам је драго да учествујемо, да смо дио Празника и да смо ушли у програм. Покушали смо да одаберемо од свих догађаја које смо већ правили од отварања хотела оне који су најбољи по нашем мишљењу, а овај је један од њих. Искрено, нисмо очекивали оволики број гости и баш нам је драго да постоји оволико интересовање”, каже Мартинова.

View the embedded image gallery online at:
http://hercegnovi.me/sr/2014-03-01-16-06-60/2015-09-28-08-39-32/3115-2019-02-11-09-16-31?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeId81439fed56

Како каже, срећни су да се прва година рада хотела Лазуре поклопила са обиљежавањем пет деценија Празника мимозе, јер је ове године посвећено више пажње и више је уложено у промоцију овог фестивала.
”Наравно, за нас је ово само први пут и надам се да ћемо следећих година учествовати све више. Свакако планирамо да будемо дио тога, да пробамо неке друге догађаје. Врло нам је драго да нам у првој години, која је увијек доста тешка, Фестивал доста помаже у промоцији хотела и цијеле дестинације”, каже Мартинова.
Вече крафт пива у хотелу Лазуре организовано је у сарадњи са Академијом пива из Подгорице и компанијом ”Montecco”.
Програм 50. Празника мимозе наставља се вечерас концертом Здравка Чолића на платоу хотела ”Игало”, од 21 сат. Увод у концерт биће карневалска поворка од Трга Николе Ђурковића до Игала, која ће кренути у 20 сати.
Такође, овог викенда у Бијелој можете присуствовати Великој бокешкој фешти, у Градској кафани ће сутра бити приређено Вече бокешких гулозеца и промоција дјела Марине Станишић ”Херцегновски ријечник романизама”, а на спортском програму су регата 45. Куп Мимозе у акваторијуму херцегновског залива и 2. интернационални женски кошаркашки турнир Мимоза 2019. у Спортском центру Игало.

FaLang translation system by Faboba