logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Измјена режима саобраћаја током ауто трке на Врбању

plakat Memorijal Rajko PrlainovicУ циљу несметаног и безбједног одвијања зимске трке у аутомобилизму „Мимоза куп - Меморијал Рајко Прлаиновић“, у суботу и недељу ће бити привремено измијењен режим саобраћаја на локалном путу од села Крушевице до села Врбањ.

Саобраћај на наведеној дионици биће измијењен на начин да ће привремено бити забрањено саобраћање свих моторних возила у суботу, 23. фебруара и у недељу, 24. фебруара у периоду од 08 до 16 часова, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију.
Ауто мото спортски клуб „ПОДИ – Херцег Нови”, у оквиру 50. јубиларног Празника мимозе, 23. и 24. фебруара организује зимску трку “Мимоза КУП – меморијал Рајко Прлаиновић” на Врбању.
Трка се бодује за Wинтер куп, а уједно је и прво такмичење, те врсте, у оквиру Празника мимозе и Херцег Новог уопште.
Директор трке Божидар – Бошко Радовић је казао да очекују око 40 такмичара и да ће и на овој стази мјере сигурности бити на високом нивоу, а све у складу са стандардима.
“ Стаза је дуга 1.460 метара са макадам подлогом, а возиће се на потезу од ресторана Конак до Авантурситичког парка Врбањ. Надамо се снијегу, како би имали потпуне зимске услове на стази. Такође, вјерујемо да ће трка проћи у најбољем реду како за саме учеснике тако и за гледаоце, али и нас организаторе”, додао је Радовић.
Поред организатора трке АМСК “Поди” суорганизатор је Авантуристички парк Врбањ, а покровитељ Општина Херцег Нови.