logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Привремена измјена режима саобраћаја током трке карића 50. Празника мимозе

Karotrc 2018Режим саобраћаја у центру Херцег Новог биће привремено измијењен у суботу, 16. марта 2019. године, ради несметаног и безбједног одржавања трке карића „Каротрц“ која се организује у оквиру програма 50. Празника мимозе.

У периоду од 09.30 до 15 сати за сва возила ће бити забрањен саобраћај кроз Његошеву улицу, на потезу од раскрснице Његошеве са Улицом Мића Вавића (зграда „Новљанке“) до Улице Саве Ковачевића.
Такође, у периоду од 08.30 до 15 сати биће забрањен саобраћај у улици Партизански пут, на потезу од раскрснице Његошеве и Улице Сава Ковачевића (пицерија „Touch“) до Шквера, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију Општине Херцег Нови.

Из Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора моле све кориснике кориснике возила да у суботу, 16. марта од 07 сати помјере своја возила са паркинг простора у улици Партизански пут, као и у Улици Саве Ковачевића, на потезу од кафића Бифе Београд до Атлас банке, ради несметаног одржавања трке карића 50. Празника мимозе.