logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Измјена режима саобраћаја током затварања 50. Празника мимозе и молба грађанима да помјере возила

Karnevalska povorka 22032019У циљу несметаног и безбједног одвијања међународне карневалске поворке, суђења Карневалу и концерта затварања 50. Празника мимозе на платоу испред хотела „Игало“ у суботу, 23. марта биће привремено измијењен режим саобраћаја кроз Игало и Херцег Нови, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију.

Саобраћај ће бити привремено забрањен за сва возила у следећим терминима:
-    од 16 до 18.30 сати у улицама Сава Илића и Његошевој, на потезу од раскрснице Пете црногорске бригаде и Сава Илића (бивши хотел „Тамарис“) до раскрснице Његошеве и Саве Ковачевића ( пицерија „Тоуцх“)
-    од 16 сати 23. марта до 01 сат ујутро 24. марта на потезу од раскрснице Пете црногорске бригаде и Сава Илића (бивши хотел „Тамарис“) до раскрснице Његошеве и Мића Вавића (зграда „Новљанка“)
Из Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора моле све кориснике кориснике возила да сјутра, 23. марта помјере своја возила са паркиралишта у Његошевој и Улици Сава Илића, ради несметаног и безбједног дефилеа карневалских група са око 400 учесника.
Како објашњавају, важно је да грађани своја возила помјере са паркинга на следећим дионицама:
-    од 13 сати из Његошеве улице, на потезу од „Галеба“ до „Бифе Београда
-    од 14 сати из Улице Сава Илића, од некадашњег „Тамариса“ до „Галеба“