logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Редизајнирана и допуњена туристичка картица Херцег Новог

kartice24042019У септембру  2018. године Туристичка организација Херцег Нови је пустила у промет туристичку картицу као пилот пројекат  који се показао перспективним.

Ове године се креће са понудом редизајниране и допуњене картице.
Поред постојећих картица у вриједноси од 5 и 10 еура, укључује се у понуду и картица од 20 еура која садржи и пропусницу за авантуристички парк. Картице које туристима омогућавају попусте у одређеним ресторанима, кафићима, продавницама, рент-а цар агенцијама, на излетничке програме, посјете атракцијама  итд. продаваће се у информативним бироима, на специјализованим пултовима, као и у туристичким агенцијама које буду заинтересоване да се укључе у овај пројекат.
Циљ је повећање ванпасионске потрошње уз додатно промовисање дестинације.
Да би картица била што атрактивнијег садржаја ТО позива заинтересоване из разних сфера привреде интересантних за туристе да се придруже, буду дио понуде на картици и представе се са специјалним попустом на своје услуге. Сви који се пријаве биће предствљени на пратећем флајеру који купац картице добија заједно са картицом.
Рок за пријаву је 15. мај, а потребно је да сви заинтересовани мејлом представе своју понуду и попуст, на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .