logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Представљање новских факултета средњошколцима 10. маја

SkolaIGK07052019Три новска факултета биће средњошколцима представљена у петак, 10. маја у Средњој мјешовитој школи „Иван Горан Ковачић“ од 12 до 14 сати.

Током програма, који је организован у сарадњи образовних установа и Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови, матуранти ће имати прилику да чују више о студијским програмима Факултета примијењене физиотерапије који је одсјек Медицинског факултета Универзитета Црне Горе, одјељења Факултета за поморство из Бара и Факултета за менаџмент из Мељина.
Представници факултета  говориће младима о начину рада, упису, студирању, а сви заинтересовани моћи ће да поставе питања.
„Циљ ове презентације је да младима покажемо могућности за даље образовања и усавршавање у свом граду. Херцег Нови сада има три факултета који нуде различите могућности, а 10. маја ћете моћи на једном мјесту да добијете корисне информације, податке и контакте“, најављује секретарка за културу и образовање Ана Замбелић Пиштало и позива све заинтересоване, а посебно ученике завршних година средње школе, да присуствују представљању.