logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Испостава Грађанског бироа у Игалу почела са радом

Gbiro19У просторијама Мјесне заједнице Игало од данас ради испостава Грађанског бироа Општине Херцег Нови.

На овај начин, локална самоуправа грађанима Игала омогућава лакшу комуникацију са општинским органима и остваривање права.

Грађани сада своје захтјеве могу предати на шалтеру који се налази у оквиру туристичко информативног бироа у просторијама МЗ Игало, након чега ће њихов предмет исти дан бити унијет у систем, на исти начин као и у Грађанском бироу у Општини.
На шалтеру Грађанског бироа у Игалу биће обављани послови пријема захтјева и издавања потврда о предаји и врсти документације која је предата, издавање потврда о животу које се могу издавати по стандардној процедури и овјеравати задуженим печатом, као и овјера књига гостију по стандардној процедури.
Рад са странкама биће обављан у периоду од 8 до 12 часова сваког радног дана, а на шалтеру ће радити један службеник из централног Грађанског бироа.
Подсјећамо, Општина Херцег Нови је прошле године у просторијама МЗ Бијела отворила туристичко-информативни биро са испоставом Грађанског бироа, чиме је грађанима на ривијери такође олакшана комуникација са локалном управом.

Gbiro19 1