grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Сарадња Менсе Црне Горе и Општине Херцег Нови: Бесплатно тестирање базичне интелигенције за грађане Херцег Новог

zgradaohnБесплатно тестирање базичне интелигенције у Херцег Новом, у организацији Менсе Црне Горе, биће одржано се у недјељу, 1. децембра, са почетком у 12 сати, у ЈУ СМШ „Иван Горан Ковачић“.

Бесплатно тестирање базичне интелигенције у Херцег Новом, у организацији Менсе Црне Горе, биће одржано се у недјељу, 1. децембра, са почетком у 12 сати, у ЈУ СМШ „Иван Горан Ковачић“. С обзиром да је Менса Црне Горе и ове године остварила сарадњу са Општином Херцег Нови, тестирање је бесплатно за све заинтересоване грађане Херцег Новог.

Рок за пријаву је до четвртка, 28. новембра до 23:59.
За остале заинтересоване кандидате који немају пребавилиште у херцегновској опшини, цијена тестирања је 15€, док за ђаке и студенте износи 10€. Уплате се врше на жиро рачун бр. 520-14442-11 код Хипотекарне банке, прималац уплате: Менса Црне Горе, Подгорица. На уплатници је неопходно навести име и презиме кандидата (уколико не уплаћује кандидат, име и презиме кандидата навести у пољу "Сврха уплате"), а поље "Позив на број одобрења" попунити матичним бројем (ЈМБ) кандидата.
Уплате се могу извршити најкасније до 29. новембра до 11:59х. У случају одустајања, новац се не враћа због организацијских разлога.
Право на тестирање имају сви кандидати који на дан тестирања имају најмање 16 година, с тим да су малољетни кандидати дужни да приложе овјерену писмену сагласност родитеља или да се обрате управи школе коју похађају.
Пријава за тестирање је обавезна и подразумијева попуњавање пријавног формулара који се налази на следећем линку: https://mensa.me/formulari/35393

Пријава садржи ваше личне податке који се могу користити за идентификацију приликом приступа тестирању и за статистичке обраде.
Сви кандидати приликом приступа тестирању треба да покажу валидан идентификациони документ.
Менсин тест може се радити највише три пута у животу, при чему између два тестирања не смије да протекне мање од године дана. Чланови Менсе могу имати предности приликом школовања или запошљавања како у земљи, тако и у иностранству.
За више информација - e-mail на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.