grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Лакше паркирање у Херцег-Новом уз „Easy park“ апликацију

  • понедјељак, 18 новембар 2019 12:38

Предузеће „Паркинг сервис“ Херцег-Нови увело је апликацију „Easy Park“, која је од данас активна и доступна за преузимање, а корисницима услуга помаже да нађу слободно паркинг мјесто.

У циљу пружања боље услуге грађанима уведена је андроид апликација „Easy Park“, која показује на којим локацијама се корисници могу паркирати.

–„Easy Park“ је европски лидер у категорији плаћања паркинга уз “Find & Park” концепт. „Easy Park“ апликација се у 2018. години користила у 13 држава, 1 200 градова на 20 000 локација. Са „EasyPark“-ом можете плаћати паркинг у цијелој Европи. Корисник након исталације апликације на било којој локацији у свијету одабиром Црне Горе може да види Херцег Нови са мапом паркинг мјеста, као и цијеном и временом рада.
Након једноставне регистрације – корисник уноси број мобилног и отвара се просто упутство са сугестијама о функционалности и бенефитима за корисника.

– Позиционирањем игле на жељену локацију на мапи или аутоматског поинтера локације на мјесту паркирања апликација отвара битне информације о граду – паркинг зони и омогућава плаћање паркинга у њој. Плаћање је олакшано путем платне картице тако да нема потребе користити новац, информишу из „Паркинг сервиса“, уз поруку да је од данас и у Херцег Новом уз најбољу свјетску паркинг апликацију – „Easy Park“, будућност паркирања лакша и љепша.