grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Радионица за младе „Брендирање предузетничке идеје“ у Херцег Новом 29. новембра

  • четвртак, 28 новембар 2019 09:18

plakatbrideje19„Брендирање предузетничке идеје“ је прва у низу радионица за младе Херцег Новог на тему предузетништва које ће Секретаријат за културу и образовање организовати са партнерима. Biće održana u petak, 29. novembra, u 12 sati u velikoj sali Opštine, a predavač je uspješan mladi preduzetnik Andrej Šeter.

Сви заинтересовани млади људи позвани су да учествују и сазнају више о занимљивом креативном путу од идеје до бренда за успјешан бизнис, поручују из Секретаријата.
Како објашњавају, организовање радионица је једна од смјерница датих у Локалном акционом плану за младе за ову годину. Намјера је да овакви догађаји постану стална пракса у граду, као одличан начин да се млади људи упознају са различитим темама, стекну нова знања и вјештине и разговарају са стручњацима из разних области.

Андреј Шетер је млади црногорски предузетник, креативни директор и илустратор у фирми „QQRIQ“ и члан Уније младих предузетника Црне Горе. Радио је у приватном и државном сектору, након чега је одлучио да оснује компанију која ће се бавити дизајном и маркетингом, а своја искуства у покретању и развоју бизниса подијелиће са учесницима радионице.
Радионица „Брендирање предузетничке идеје“ биће организована захваљујући подршци пројекта „Европска омладинска картица“, који спроводи невладина организација Центар за омладинску едукацију, партнер је Општина Херцег Нови, а генерални покровитељ Министарство спорта и младих