grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Базар „Шесно и укусно“ током фебруара и марта

bazar skver mimozaNSL 2020У циљу промоције домаћих производа и традиционалних заната, те њиховог бољег пласмана кроз трговинску и туристичку понуду, Општина Херцег Нови посредством Секретаријата за туризам, економски развој и предузетништво, а у сарадњи са Туристичком организацијом Херцег Нови, организује базар у оквиру 51. Празника Мимозе под називом „Шесно и укусно“.

Базар ће бити одржан на Шкверу 23. фебруара, у периоду од 10 до 15 часова, као и 6., 7. и 8. марта у дијелу пјешачке зоне испред Adicco банке у старом граду у истом термину. Учесници базара су искључиво локални произвођачи којима ће бити обезбијеђени бесплатни штандови. Осим промотивног, базар је и продајног карактера.

bazar trg mimoza 2020

Из Секретаријата за туризам, економски развој и предузетништво и Туристичке организације Херцег Нови позивају све заинтересоване субјекте (правна и физичка лица) да узму учешће и представе се са својом понудом, изложе своје производе и на тај начин промовишу своју дјелатност, производе, идеје и креације. Препродаја није дозвољена.
Учешће је потребно пријавити најкасније до 20.02.2020. године до 15 часова, на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или контакт тел. ТОХН: 031 350 820.