grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

13. и 14.03. - Измјена режима саобраћаја

Привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са Улицом Мића Вавића (зграда „Новљанке“) до Улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Режим измјене саобраћаја се односи на временски период од 17.30 до 18.30 часова, у петак 13. марта. Рјешење је донијето ради несметаног и безбједног одржавања Међународног сусрета дувачких и мажорет ансамбала, у оквиру манифестације 51. Празника мимозе.

Привремено се мијења режим саобраћаја у улицама Сава Илића и Његошевој, на потезу од раскрснице улице Сава Илића са Улицом В црногорске бригаде (бивши хотел „Тамарис“) до раскрснице Његошеве улице са Улицом Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја се односи на временски период од 11.30 до 14 часова, у суботу 14. марта. Рјешење је донијето ради несметаног и безбједног проласка Међународне карневалске поворке

Привремено се мијења режим саобраћаја у Улици Сава Илића у Игалу, на потезу од раскрснице са Улицом В црногорске бригаде (бивши хотел „Тамарис“) до раскрснице са Осијечком улицом, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја се односи на временски период од 20.30 до 23.30 часова, у суботу 14. марта. Рјешење је донијето ради безбједног и несметаног одржавања концерта Жељка Јоксимовића.