grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Прилика за младе: Постани европски амбасадор

YEAОтворен је позив за младе европске амбасадоре, на који могу да се пријаве момци и дјевојке из Црне Горе узраста од 18 до 29 година.

Из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови обавијештавају да сви који желе да постану дио ЕУ тима треба да попуне кратак образац на енглеском и пошаљу једноминутни видео о својим талентима, амбицијама и идејама, те позивају што већи број младих Новљанки и Новљана да се пријаве. Рок за пријаве је 15. јул 2020. године.
Ријеч је о пројекту платформе Млади европски амбасадори (YEA), кроз који млади људи добијају прилику да постану један од 60 младих европских амбасадора са Западног Балкана, дијеле вриједности Европске уније, унаприједе своје вјештине и упознају друге културе.
Платформа Млади европски амбасадори је креативна мрежа младих из земаља Западног Балкана и Европске уније, којима је заједнички интерес учење о вриједностима Европске уније и промоција могућности које она нуди. Чланови мреже отворени су за дијељење идеја и развијање својих талената, а све како би надахнули промјене у својим заједницама. Нека ваш глас, ваши таленти и ваша креативност инспиришу друге! Повежи се. Научи. Утичи.”, порука је младима објављена на званичном сајту пројекта.

Више детаља можете сазнати на :   

https://www.webalkans.eu/?fbclid=IwAR325HxjMG6WYst_KXr_KzGeQc8fXd8UT0X9-Rb_AXU47ZfOZmJR3LK3StQ