grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Предузеће “Паркинг сервис Херцег Нови” увело повољности за грађане

parking servis sajtОд понедјељка, 20.07.2020. године до даљњег из режима наплате укида се и омогућава бесплатно паркирање у Улици Сава Илића, од Рибарске улице до улаза у институт "Др Симо Милошевић" са јужне стране (паркинг мјеста од 1 до 52), саопштено је из предузећа “Паркинг сервис Херцег Нови”.

sneakers

-Обавјештавамо кориснике наших услуга за још једну додатну повољност, а то је да цијена сатног паркирања на Посебном паркиралишту Игало од понедјељка 20.07.2020. године износи 0,60€. Љетњу цијену која је од 01.06.2020. године износила 0,80€ смо одлучили снизити за 25% и изједначити са цијеном сатног паркирања на Општим паркиралиштима у жутој зони, те сада корисници могу паркирати и на Посебном паркиралишту Игало по истој цијени по сату, наводе из Паркинг сервиса.
Поред тога, за кориснике мјесечних пропусница за грађане на Посебном паркиралишту Игало одобрава се попуст од 50% на цијене из важећег Цјеновника за мјесеце август и септембар.
Горе поменуте одлуке су произашле из компликоване и неповољне епидемиолошке ситуације у којој се тренутно налазимо.
-Не вјерујемо да је ико могао да предвиди сценарио у каквом се данас налазимо због вируса, сви смо очекивали нормализовање ситуације, отварање граничних прелаза и колико толико пристојну туристичку сезону, јер је Црна Гора у једном моменту била проглашена за “корона фрее” дестинацију, наводи се у саопштењу.