grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Онлајн радионица “Нека посао пронађе тебе” 29. и 30. марта

Radionica DizajnNSLСекретаријат за културу и образовање Општине Хецег Нови позива студенте и средњошколце да учествују у онлајн радионици "Нека посао пронађе тебе", која ће бити организована у сарадњи са Центром за омладинску едукацију, у оквиру  ЛАП за младе Општине Херцег Нови и дио је пројекта Европска омладинска картица (ЕYCА).

Радионицу ће држати каријерни консултант и извршна директорица компаније “Минута до посла”, Бојана Перовић, у понедељак и уторак, 29. и 30. марта, у 18 часова.

Првог дана рада, Перовић ће објаснити значај креирања савременог CV-ја, како написати мотивационо писмо које води до интервјуа, како оптимизовати Linkedin профил тако да привуче послодавце и како се припремити за разговор за посао. Наредног дана, млади ће слушати о завршној фази интервјуа и преговарању плате, и имати прилику да се увјере како све то изгледа у пракси и добити feedback професионалног регрутера.
Едукативна радионица ће се, у складу са епидемиолошким приликама, реализовати путем Zoom платформе, а неопходно је пријавити се путем линка: https://forms.gle/DkAHwfY6miRfNsoMA .
Ово је још једна у низу радионица које Секретаријат за културу и образовање реализује у склопу пројекта Европске омладинске картице, који се у нашем граду спроводи под покровитељством Општине Херцег Нови и поменутог секретаријата, у сарадњи са НВО Центар за омладинску едукацију и Управом за спорт и младе.