logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Измјена режима саобраћаја током концерта Здравка Чолића 08. фебруара

  • четвртак, 07 фебруар 2019 11:29

Zdravko Colic08. februarУ циљу несметаног и безбједног одвијања поворке 50. Празника мимозе и концерта Здравка Чолића на платоу испред хотела „Игало“ у петак, 08. фебруара биће привремено измијењен режим саобраћаја од Игала до Топле, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију.

Привремена измјена саобраћаја, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила, биће на снази:
-    у Његошевој улици, на потезу од зграде „Новљанке“ на Топлој до почетка Улице Саве Ковачевића, у периоду од 18.30 до 20.30 часова;
-    у Улици Сава Илића у Игалу, на потезу од укрштања са Улицом В црногорске (бившег хотела „Тамарис“) до зграде „Новљанке“ на Топлој, у периоду од 18.30 до 01 сат.
Из Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора моле све кориснике кориснике возила да сјутра до 17.30 сати помјере своја возила из центра Игала и Херцег Новог, ради несметаног и безбједног дефилеа поворке 50. Празника мимозе. Како објашњавају, важно је да возила буду помјерена са паркинга на следећим дионицама:
-    у  центру града, у Његошевој улици, од парка хотела Бока до улаза у шетачку зону
-    у Игалу, од раскрснице Пете црногорске бригаде и Улице Сава Илића (паркинг некадашњег хотела „Тамарис“) до раскрснице Његошеве и Осјечке улице (ресторан „Галеб“)