logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Радионице за израду генералних урбанистичких разрада у склопу ПУП-а

Herceg Novi13042017У склопу израде Просторно-урбанистичког плана општине Херцег-Нови одржаће се четири радионице на тему генералних урбанистичких разрада подручја Игала, Херцег-Новог, Зеленике и Бијеле, обавјештавају из Агенције за изградњу и развој Херцег-Новог и позивају грађане да у што већем броју узму активно ушешће у расправама о наведеним темама.

Радионица на тему израде Генералне урбанистичке разраде подручја Игала (ГУР Игало) ће се одржати 20. априла у просторијама МЗ Игало, у термину од 16.00 до 18.00 часова.

Радионица на тему израде Генералне урбанистичке разраде подручја Херцег-Новог (ГУР Херцег Нови) ће се одржати 20.априла у просторијама Клуба пензионера на Топлој, у термину од 18.30 до 20.30 часова.

Радионица на тему израде Генералне урбанистичке разраде подручја Зеленике (ГУР Зеленика) ће се одржати 21.априла у просторијама Ауто Школе код МЗ Зеленика, у термину од 16.00 до 18.00 часова.

Радионица на тему израде Генералне урбанистичке разраде подручја Бијеле (ГУР Бијела) ће се одржати 21.априла у просторијама МЗ Бијела, у термину од 18.30 до 20.30 часова.