logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавна расправа Нацрта измјена и допуна Државне студије локације „Сектор 5“ од 04. до 11. маја

ZOP2017Јавна расправа о Нацрту Државне студије локације "Сектор 5" – Херцег-Нови оџаће се од 04.05.2018.године до 11.05.2018. године, обавјештавају из Министарства одрживог развоја и туризма.

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом. Такође, од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне предлоге, мишљења и коментаре, наводе из Министарства.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

  • Министарству одрживог развоја и туризма, Подгорица, IV Пролетерске бригаде број 19, III спрат, канцеларија бр. 303, од 10 до 13 часова,
  • у Секретаријату за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, сваког радног дана.

Нацрт ће бити доступан и на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.mrt.gov.me,  порталу Е-управе www.euprava.me/eparticipacija/lista-javnih-rasprava, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ,  портал Е-управе или на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, IV пролетерске 19 у Подгорици.

Више информација на адреси: http://www.mrt.gov.me/vijesti/184434/Javna-rasprava-o-Nacrtu-Drzavne-studije-lokacije-Sektor-5-Herceg-Novi.html