grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

ЈАВНА РАСПРАВА о Нацрту Државне студије локације "Сектор 2 – ушће Суторине - Игало и Нацрту Извјештаја о стратешког процјени утицаја на животну средину

ZOP2017 Из Министарства одрживог развоја и туризма обавјештавају да ће се, у периоду од 24.08.2018. године до 07.09.2018. године, одржати Јaвна расправа о Нацрту Државне студије локације "Сектор 2 – ушће Суторине - Игало и Нацрту Извјештаја о стратешког процјени утицаја на животну средину.

Циљ Јавне расправе је да се стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом Државне студије локације "Сектор 2– ушће Суторине – Игало и у Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.
Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне предлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Државне студије локације "Сектор 2– ушће Суторине – Игало и на Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.
У току јавне расправе, у сарадњи са општином Херцег Нови биће организован округли сто на којем ће Нацрт планског документа бити презентован од стране обрађивача.
Округли сто ће се одржати у Херцег Новом у скупштинској сали, 03. 09. 2018. године од 12.00-14.00 h.
Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:
Министарству одрживог развоја и туризма, Подгорица, IV Пролетерске бригаде број 19, III спрат, канцеларија бр. 303, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, сваког радног дана од 09 до 11 часова.
Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни и на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.mrt.gov.me, порталу Е-управе www.euprava.me/eparticipacija/lista-javnih-rasprava, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , портал Е-управе или на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, IV пролетерске 19 у Подгорици.

ДСЛ Сектор

СПУ ДСЛ Сектор 2

Графика