grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Претходно учешће јавности у циљу Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5"

  • понедјељак, 08 октобар 2018 09:52

sektor5 08102018У циљу упознавања заинтересоване јавности са циљевима и сврхом израде Измјена и допуна Државне студије локације "Сектор 5", могућим планским рјешењима и ефектима планирања, Министарство одрживог развоја и туризма на основу члана 27 Закона о планирању простора и изградњи објеката ("Службени лист ЦГ", број 64/17), обавјештава да се организује претходно учешће јавности.

Упознавање заинтересоване јавности спроводи се на начин прописан чл. 6 и 7 Правилника о методологији израде планског документа и ближем начину организације претходног учешћа јавности ("Службени лист ЦГ", број 88/17), путем информисања и консултација.
Предлози, сугестије и подаци заинтересоване јавности могу се достављати овом Министарству на е-маил: јавна.расправа@мрт.гов.ме у року од 30 дана од дана објављивања претходног учешћа јавности на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма.

Детаљније на: http://www.mrt.gov.me/rubrike/javna_rasprava/190854/Prethodno-ucesce-javnosti-u-cilju-Izmjena-i-dopuna-Drzavne-studije-lokacije-Sektor-5.html