ZOHN13122021Руководство Општине Херцег Нови донијело је одлуку да финансијска средства намијењена организацији дочека Нове године преусмјери на помоћ социјално угроженом становништву.

Такође, упућен је и захтјев свим привредницима Херцег Новог како би подржали акцију набавке поклон-пакета хране у виду основних животних намирница за породице у тешкој материјалној ситуацији. Циљ је обезбиједити средства за помоћ између 300 и 400 породица у нашем граду, те да им на овај начин пожелимо здраву, успјешну и бољу Нову годину.

Привредници који желе помоћи да нашим суграђанима обезбиједимо поклон-пакете хране могу извршити уплату на жиро рачун бр.: 530-20200-38 код НЛБ банке (сврха уплате: донација за социјално угрожене). За донације у храни, основне животне намирнице и средства за хигијену контакт тел: 069 499 817.

Општина Херцег Нови и ове године наставља са добро праксом – у периоду од 27. до 29. децембра ће око 2000 поклон пакетића бити подијељено ученицима основних школа и организацијама које воде бригу о дјеци са посебним потребама.