logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавни позив за давање у закуп ЛЕД рекламних табли

ZOpstine26112015Дирекција за имовину Општине Херцег Нови расписала је Јавни позив за давање у закуп ЛЕД рекламних табли путем јавног надметања, на двије локације у Игалу: преко пута парка Илије Зековића и у Улици Сава Илића, код поште.

Више о условима и начину у тексту Јавног позива који можете прочитати и преузети овдје.

Право учешћа на јавном надметању имају сва физичка и правна лица, која доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту у износу од 50,00 еура на жиро рачун Главног трезора Општине Херцег Нови број: 510-208-95 уз напомену да се уплата врши на име „депозита за учешће на јавном надметању“.

Пријаве се могу достављати најкасније закључно са 30.11.2018. године до 14,00 часова, док траје пријем писмена на Грађанском бироу Општине Херцег Нови за тај дан. Све пријаве пристигле на Грађански биро Општине Херцег Нови након тог времена ће се сматрати неблаговременим.

Јавно надметање ће се одржати 03.12.2018.године у 9,00 часова, у великој Сали Општине Херцег Нови, у присуству пријављених и регистрованих учесника за сваку ЛЕД рекламну таблу понаособ. Надметање ће водити комисија именована од стране Предсједника Општине Херцег Нови.

Ближа обавјештења по основу овог јавног позива могу се добити на број телефона: 031-321-052 локал 255 или непосредно у кацеларијама Дирекције за имовину и заступање Општине Херцег Нови, у вријеме пријема странака.