logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Поновни јавни позив за закуп промо-кућица: Повољнији услови за закупце

  • понедјељак, 24 децембар 2018 16:59

DPHNЈавна установа културе „Херцег Фест“ објављује поновни јавни позив за  давање у закуп промо кућица путем јавног надметања, са донекле измијењеним условима за конкурисање.

Десет промо кућица издају се у закуп на период од 30.12.2018. године закључно са 10.01.2019.године, а почетна цијена закупа је 100 еура за наведени период.
Како због техничких проблема оглашени најповољнији понуђачи нису могли ући у посјед кућица у роковима који су предвиђени претходним јавним позивом, то је донијета нова одлука за давање у закуп промо кућица на краћи временски периоду, како би се до почетка закупа испунили сви услови за обављање дјелатности у кућицама. Имајући у виду да је временски период закупа скраћен, почетна цијена је умањена на почетних 100 еура, како би се, упркос кратким роковима, што већи број људи заинтересовао за учешће у надметању.
Рок за подношење пријава је четвртак, 27. 12. 2018. године до 11 сати, након чега ће у 12 сати почети процедура јавног надметања у просторијама ЈУК „Херцег Фест“.
Детаље јавног позива можете погледати и преузети овдје.