grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

10.07. - Московски џудисти на припремама у Спортском центру Игало

NAssc02072018У хотел „Play“ који сада послује у оквиру Спортског центра Иглао, 10. јула стиже група од 30 џудиста из Русије. Они ће у Спортском центру Игало боравити до 21. јула гдје ће користи капацитете комплекса за своје редовне љетне припреме. Ријеч је о Московским џутистима свих староснох категорија који први пут долазе на припреме у Херцег Нови. Овим аранжманом се још једном потврђује оправданост обједињавања понуде цијелог комплекса СЦ Игало.

„Враћање хотела 'Play' у власништво Општине и на управљање Спортском центру Игало, од самог старта даје видљиве резултате. Послије цијеломјесечног боравка више од 100 дјеце и њихових родитеља и тренера у оквиру кошаркашког кампа Академије Саша Грујић, сада имамо заказан аранжман са џудистима који ће користи нашу салу за прирпеме и боравити у хотелу тих 11 дана. Управо таквим услугама ми сада можемо да будемо врло конкурентни на тржишту као једна заокружена дестинација јер нудимо комплетан аранжман спортским клубовима и институцијама“, казао је директор Спортског центра Иглао, Радован Ралевић подсјећајући да је управо то и била идеја и циљ када се кренуло у процедуру враћања хотела у власништво Општине.

„Сматрам да је Спортски центар са хотелом и рестораном 'Play' који ће радити током цијеле године, већ сада значајно унаприједио цјелокупну туристичку понуду Херцег Новог“, казао је Ралевић истичући да је ресторан „Play“ отворен за све посјетиоце не само за госте хотела и Спортског центра. Ралевић је такође подсјетио да је Спортски центар, у чијем је саставу затворена дворана са разноврсним капацитетима од теретане до терена за кошарку рукомет и одбојку, у претходном периоду успио да своје капацитете обогати и новим тереном за одбојку на пијеску, те додатним уређењем четири тениска терена и тако допринио да се у многоме унаприједи цјелокупна понуда. Стога је сада заинтересованим клубовима и појединцима на располагању комплетан пакет за припреме, почев од смјештаја, преко терена за тренинге, теретане и пратећих садржаја, до врхунске и повољне исхране у ресторану.