grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

14.-15.07.- Прво државно првенство у одбојци на пијеску у Херцег-Новом

IMG-42a201c1c819646fe583e56a9b9dda8e-VДржавно првенство у одбојци на пијеску биће одржано на теренима Спортског центра Игало у суботу и недјељу 14. и 15. јула.

Ријеч је првом такмичењу те врсте икада организованом у Херцег-Новом.

Иницијативом директора Спортског центра, Радована Ралевића недавно је покренута адаптација и уређење терена за одбојку на пијеску који је сада направљен по свим стандардима за државна такмичења.

„Идеја је да се покрене једна нова прича и активира овај олимпијски спорт по први пут у Херцег Новом. Увертира у планирану Општинску лигу биће државно првенство Црне Горе. Пресрећан сам што исписујемо нове странице спорта у свом граду, у граду који обожавам“, рекао је директор Ралевић.

Он је  истако да је ово тек почетак планираног и да жели да помјери границе спорта како би првенствено омладина па и сви остали осјећали Спортски центар Игало као своје мјесто за разоноду, дружење, забаву и доживљавали га као своју велику спортску породицу.

„Осјетите наше гостопримство и придружите нам се у спектаклу 14. и 15. јула само у Спортском центру Игало“, поручио је Ралевић.

Генерални спонзор турнира је хотел „Плаy“, а покровитељи Општина Херцег Нови, Одбојкашки савез Црне Горе и Спортски центар Игало.