grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Пријем за ВК Јадран Ветерани: Општинско признање првацима Европе

NASVKJadranVeter07092018Предсједник Општине Стеван Катић уручио је данас општинско признање првацима Европе, ватерполо клубу Јадран Ветерани из Херцег-Новог.

У финалној утакмици Европског првенства за ветеране у категорији 35+ у Крању, Словенија екипа Јадран Ветерани освојила је прво мјесто и златну медаљу, што је велики успјех за Херцег Нови и цијелу Црну Гору.
Играчима су честитике упутили  предсједник Катић, потпредсједник Милош Коњевић и секретар за друштвене дјелатности и спорт Дарко Класић. Они су им се захвалили што на најбољи начин представљају свој град, у којем је ватерполо традиција и симбол.
Општина ће наставити да пружа подршку раду клуба, јер су овакви резултати најбољи показатељ колико је она оправдана, поручио је предсједник Катић. Такође, локална управа ће наставити да помаже одржавање турнира ватерполо ветерана у оквиру спортског програма Празника мимозе, за који се очекује да ће и у наредној години у наш град довести најмање 200 такмичара.
VeteraniJadran07092018Признање је у име клуба примио предсједник Синиша Матијашевић, који се захвалио на подршци Општини Херцег Нови и локалној Туристичкој организацији. Како је казао, задовољни су јер су „отишли на мала врата, а вратили се са златном медаљом“. Чланови Јадран Ветерана истакли су да је подршка коју имају у заједници најбољи мотив да наставе успјешно да представљају свој град и промовишу ватерполо спорт и здрав дух.