logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Признања ТК „Херцег Нови“ за остварене резултате и промоцију града

  • четвртак, 22 новембар 2018 15:37

tk22112018Тениски клуб „Херцег Нови“ и његови чланови примили су данас општинска признања за остварене резултате и промоцију града. Признања им је уручила потпредсједница Општине Херцег Нови Данијела Ђуровић, а пријему је присуствовао секретар за друштвене дјелатности и спорт Дарко Класић са сарадницима.

Вукану Завишину уручено је признање за најуспјешнијег такмичара у млађим категоријама у 2018. години, Стели Косовић за најтрофејнију такмичарку Херцег Новог у ветеранској категорији, Шпиру Ненадовићу за најтрофејнијег такмичара у ветеранској категорији, а у име клуба признање клубу за остварене резултате и промоцију града примио је предсједник ТК „Херцег Нови“ Илија Пеулић.

Предсједница Данијела Ђуровић честитала је клубу и истакнутим члановима, пожељевши им нове успјехе и што већи број младих тенисерки и тенисера у Херцег Новом. Казала је да ће локална управа наставити да прати и помаже рад клуба.

Чланови ТК „Херцег Нови“, говорећи о својим активностима и плановима, истакли су да је потврђено одржавање купа ветерана „Мимоса Опен“ у оквиру 50. Празника мимозе, који ће употпунити спортски програм манифестације и угостити бројне такмичаре.