logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Малишани из вртића „Наша радост“ у посјети Општини Херцег-Нови

NAsVrtic06022018Салу Скупштине општине Херцег Нови данас је испунио жамор и смијех малишана из вртића „Наша радост“. Њих тридесетак угостили су предсједник Општине Стеван Катић, предсједник Скупштине општине др Милош Биговић, потпредсједник Милош Коњевић и секретарка за културу и образовање Ана Замбелић Пиштало.

Дјеца су испунила одборничке клупе и радознало слушала објашњење Предсједника о томе шта је посао Општине и људи који је воде.

Пале су чак и неке одлуке - на предлог предсједника Скупштине Милоша Биговића малишани су се сагласили да треба да слушају родитеље и васпитаче, једу здраво, редовно перу зубе, играју се што више, не говоре ружне ријечи, воле и чувају једни друге.

Vrtic06022018Захваливши се локалној управи на издвојеном времену и угодном пријему, васпитачице су истакле да се дјеца посебно радују оваквим данима и да су веома срећни што Општина увијек изађе у сусрет њиховим молбама.

Оне су у име средње групе вртића са Топле, коју чине Новљанке и Новљани од четири и пет година, поставиле питање да ли ће наш град добити нека нова игралишта. Аплаузом су поздравили одговор потпредсједника Коњевића, да предстоји изградња спортског терена на Топлој изнад вртића, као и игралишта у Улици Мића Вавића и на Гомили.

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo