logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Расписан Јавни позив за предлагање чланова/ица Радне групе за израду Нацрта Стратегије за младе Општине Херцег-Нови за период од 2019. до 2022. године

HN Sat kulaСекретаријат за културу и образовање Општине Херцег-Нови расписао је Јавни позив за предлагање чланова/ица Радне групе за израду Нацрта Стратегије за младе Општине Херцег-Нови за период од 2019. до 2022. године.

“Позивају се установе и друга правна лица из области образовања, запошљавања, здравства, културе, информисања, спорта, унутрашње безбједности, невладиних организација и удружења која се баве питањима младих са сједиштем у Херцег-Новом , као и млади старосне доби од 15 до 29 година, да предложе кандидате/киње за чланове/ице радне групе која ће израдити Нацрт Стратегије за младе на локалном нивоу за период 2019-2022“, стоји у тексту Јавног позива.

Предложени кандидати/киње треба да посједују стручност у раду, познавање проблематике младих, искуство у раду са младима или питањима која се тичу младих.

Задатак радне групе је да при изради Нацрта стратегије за младе на локалном нивоу уради анализу постојећег стања, евидентира проблеме и присутне слабости, идентификује стратешке циљеве и утврди програм активности.

На основу приспјелих пријава, Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег-Нови ће извршити избор кандидата/киња који ће бити именовани у радну групу и резултате објавити на сајту Општине Херцег-Нови (www.hercegnovi.me).

Пријаве могу бити поднесене од 21. марта до 31. марта 2018. године до 14 часова, на адресу: Општина Херцег Нови , Трг Маршала Тита бр.3, Грађански биро , „За Секретаријат за културу и образовање, са назнаком Комисија за израду Стратегије за младе“.

Пријава треба да садржи име и презиме кандидата/киње, опис досадашњих активности у раду са младима и питањима који се тичу младих, послове које кандидат/киња обавља у установи која предлаже и контакт телефон.

Текст Јавног позива можете погледати и преузети овдје.

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo