logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Позив: Укључите се у јавну расправу о Нацрту Закона о младима

Njegoseva-ulica-Herceg-Novi8Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови позива све заинтересоване да се укључе у јавну расправу о Нацрту Закона о младима, дају своје предлоге и сугестије, те на тај начин допринесу сачињавању што квалитетнијег Нацрта Закона.

Јавни позив, који је Министарство спорта објавило 11. маја, упућен је грађанима, научној и стручној јавности, државним органима, политичким странкама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим осталим заинтересованим организацијама.

Јавна расправа о Нацрту закона трајаће 40 дана од дана објављивања јавног позива.

Округли столови о Нацрту закона о младима одржаће се у јуну 2018. године, а термини одржавања ће бити објављени на сајту Министарства спорта и порталу е-управе, током трајања јавне расправе.

Предлози, сугестије и коментари на Нацрт закона могу се доставити директно Министарству спорта, на адресу: Светлане Кане Радевић бр. 3, Подгорица , или на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Такође, предлоге можете слати Секретаријату за културу и образовање, на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови.

Програм јавне расправе и текст Нацрта Закона о младима можете преузети на: http://www.ms.gov.me/vijesti/184714/Poziv-na-javnu-raspravu-Nacrta-zakona-o-maldima.html

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo