logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Поносни на младе Новљане

Tim HN pred polazak na takmičenjeМлади Новљани који су представљали наш град у такмичењу „Црна Гора у ритму Европе“ сјајним наступом су показали енергију и креативност Херцег Новог, за шта су добили највећи број гласова грађана Црне Горе.

„Поносни смо на њихов наступ, који је заиста био на врхунском нивоу. Поред талента, млади људи су три мјесеца припрема и проба показали посвећеност и одговорност које су за похвалу. Хвала им што су представили Херцег Нови на најбољи могући начин“, поручила је након финалног такмичења секретарка за културу и образовање Општине Херцег Нови, Ана Замбелић Пиштало.
Она се захваљује свима који су поруком гласали за Херцег Нови, истичући да је за новски тим стигло највише гласова грађана Црне Горе.
Посебно хвала упутила је медијима који су подржали пројекат: Радију Херцег Нови, Радију Јадран и порталу Херцег Нови Цоол, те локалним компанијама „Блуе Лине“ и „Биро Конто“, такси предузећима „Маестро“ и „Море“, фирмама које се баве оглашавањем „Порто Поди“, „Мултивисион“ и „Цитy лед“.
Младе су путем друштвених мрежа подржале и јавне личности: Рамбо Амадеус, Драгољуб Ђуричић, Фрајле, Драгана Дабовић, Милош Пејовић, Дејан Ђоновић, Горан Славић, Милица Дабовић, Владимир Гојковић и ПВК Јадран.
„Посебно је важно то што се цијела заједница покренула у намјери да подржимо наше младе суграђане“, истакла је Замбелић Пиштало. Како каже, Секретаријат је преузео улогу координатора са циљем да се кроз овај пројекат афирмишу таленти младих Новљана.
Тим Херцег Новог је, упркос највећем броју гласова грађана, након гласања жирија завршио као четврти у укупном пласману.
„Током такмичења смо имали недоумице, примијетили смо бројне пропусте и недостатке у организацији. Због тога сам се званичним дописом обратила продуцентима манифестације тражећи појашњења, како бисмо знали да наша дјеца нису на било који начин оштећена. Од њиховог одговора зависиће евентуално даље учешће Херцег Новог у овом пројекту“, закључила је Замбелић Пиштало.

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo