grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Почела Јавна расправа о нацртима одлука о локалним комуналним таксама и административним таксама

HN Sat kulaЈавна расправа о нацртима Одлуке о локалним комуналним таксама и Одлуке о локалним административним таксама почела је и биће отворена до 31. јула 2019. године, обавјештавају из Секретаријата за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови. Централна јавна расправа одржаће се у Великој сали Општине Херцег Нови, 30. јула у 12 часова.

Опширније...

Одлука о финансирању политичких субјеката који учествују у раду Скупштине Општине Херцег Нови за 2019. годину

  • понедјељак, 28 јануар 2019 11:43

skupstinaohnСекретаријат за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови донио је Одлуку о финансирању политичких партија које учествују у раду Скупштине општине Херцег Нови за 2019. годину.

Опширније...

Објављена тендерска документација за отворени поступак Јавне набавке горива за потребе Општине Херцег Нови

zgradaohnОпштина Херцег Нови објавила је тендерску документацију за отворени поступак Јавне набавке горива за потребе Општине Херцег Нови. Више детаља у линку.

Општина Херцег Нови објавила је тендерску документацију за отворени поступак Јавне набавке вршења услуге израде Главног пројекта изградње водоводне инфраструктуре на полуострву Луштица

Општина Херцег Нови објавила је тендерску документацију за отворени поступак Јавне набавке вршења услуге израде Главног пројекта изградње водоводне инфраструктуре на полуострву Луштица. Више детаља у линку.

Јавна расправа о Нацрту Одлуке о Буџету ОХН за 2019. годину

  • сриједа, 28 новембар 2018 17:09

ZgradaOHNNatpis26092018Обавјештавају се грађани да се Јавна расправа по Нацрту Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2019. годину, одржава у периоду од 28.11.2018. до 13.12.2018. године.

Опширније...