grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Ниже административне таксе у Општини Херцег-Нови

Gbiro03072020Јуче усвојеном Одлуком о локалним администативним таксама смањене су таксе за више списа и радњи пред органима локалне управе.

Опширније...

Захтјеве за одлагањем плаћања заосталих пореских дуговања поднијети до 30. јуна

HN aerial20201906

Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе обавјештава све власнике непокретности на територији Општине Херцег Нови да ће овај Секретаријат отпочети са принудном наплатом заосталог дуговања по основу пореза на непокретност за све обвезнике који нису измирили своја ранија дуговања, а којима рјешењем овог Секретаријата није одобрено плаћање на рате, нити су искористили могућност склапања споразума, а у вези одлагања принудне наплате прописане Закључком Предсједника општине од 30. априла текуће године ("Службени лист Црне Горе - општински прописи", бр. 014/20 од 30.04.2020).

Опширније...

Одлукa о финансирању редовног рада политичких субјеката који учествују у раду Скупштине општине Херцег-Нови за 2020. годину

ZgradaOHNNatpis26092018Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови донио је Одлуку о финансирању редовног рада политичких субјеката који учествују у раду Скупштине општине Херцег-Нови за 2020. годину.

Опширније...

Достављање јавним обавјештавањем свих неуручених рјешења о утврђеном порезу на непокретност и туристичке таксе за 2019 год.

herceg novi aerial viewСекретаријат за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови ће, на основу члана 87 Закона о управном поступку, дана 20.12.2019 године извршити достављање јавним обавјештавањем свих неуручених рјешења о утврђеном порезу на непокретност и туристичке таксе за 2019. годину, обавјештавају из тог органа локалне управе.

Опширније...

Обавјештење пореским обвезницима

  • четвртак, 05 децембар 2019 14:35

ZgradaO29112019Обавјештавамо пореске обвезнике који посједују непокретност на територији општине Херцег Нови, а који нису измирили своје пореске обавезе по основу пореза на непокретност да то учине у наредном периоду, јер ће тиме избјећи мјере принудне наплате које Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе предузима сходно законским прописима, а то су:

Опширније...