grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Почела Јавна расправа о нацртима одлука о локалним комуналним таксама и административним таксама

HN Sat kulaЈавна расправа о нацртима Одлуке о локалним комуналним таксама и Одлуке о локалним административним таксама почела је и биће отворена до 31. јула 2019. године, обавјештавају из Секретаријата за финансије и локалне јавне приходе Општине Херцег Нови. Централна јавна расправа одржаће се у Великој сали Општине Херцег Нови, 30. јула у 12 часова.

Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе је сходно одредбама Одлуке о организацији и начину рада локалне управе Општине Херцег Нови  („ Сл.листЦГ-оп.прописи“ бр. 30/18, 10/19), утврдио Нацрт Одлуке о локалним комуналним таксама и Нацрт Одлуке о локалним административним таксама и за исте одредио јавну расправу у трајању од 15 дана.

Током трајања јавне расправе нацрти одлука биће изложени у просторијама Општине Херцег Нови, у канцеларији број 75, а можете их погледати и преузети и овдје.

Сва заинтересована правна и физичка лица могу јавним увидом остварити учешће у поступку сваког радног дана од 11.30 до 13.30 часова у просторијама  Општине Херцег Нови.

Предлоге, примједбе, сугестије и мишљења на утврђени Нацрт Одлука, заинтересовани субјекти могу доставити у писаној форми преко грађанског  бироа Општине Херцег Нови или електронским путем на адресу: lokalni­­Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , најкасније до  31. јула 2019. године.

Нацрт одлуке о локалним административним таксама (.pdf)

Нацрт одлукее о локалним комуналним таксама (.pdf)