grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Почела јавна расправа на Нацрт Одлуке о висини, начину обрачунавања и плаћања чланског доприноса Туристичкој организацији Херцег-Нови

  • понедјељак, 22 фебруар 2021 15:58

zgrada opstine2021Јавна расправа на Нацрт Одлуке о висини, начину обрачунавања и плаћања чланског доприноса Туристичкој организацији Херцег-Нови почела је данас, 22. фебруара и трајаће 15 дана, закључно са 10. мартом 2021.године.

Јавну расправу спроводи Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе.

Примједбе, предлози, сугестије и мишљења достављају се на адресу Општине Херцег-Нови – Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе, у писменој форми преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови или мјесних заједница, а у електронској форми на е-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Након спороведене јавне расправе Секретаријат за финансије и локалане јавне приходе ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Нацрт Одлуке о висини, начину обрачунавања и плаћањачланског доприноса Туристичкој организацији Херцег-Нови можете прочитати и преузети овдје.