grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Од данас на јавној расправи стратегија повећања запослености у Херцег Новом

0002021Од данас почиње јавна расправа о стратегији повећања запослености у Херцег Новом. На овај начин, локална самоуправа настоји да директно утиче на смањење незапослености у нашем граду и допринесе ефикасном функционисању тржишта рада.

Опширније...

Јавни конкурс за средстава подршке женском предузетништву за 2020. годину

Nas04022020Комисија за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву расписала је Јавни конкурс за средства из Буџета Општине Херцег-Нови опредијељених за ову намјену у 2020. години.

Опширније...

Састанак Привредне коморе и Општине Херцег Нови: Позитивни привредни трендови у Херцег Новом

Sastanakpknasl19Делегација Привредне коморе Црне Горе посјетила је јуче Општину Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарала о могућностима унапређења амбијента за пословање.

Опширније...

Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона 01.-15. новембар

  • четвртак, 31 октобар 2019 18:36

ZOP2017Од 1. до 15. новембра трајаће Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона на територији општине Херцег-Нови, а спроводи је Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег Нови.

Опширније...

Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво подржао шест предузетница

ZOP2017На основу објављеног конкурса, Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег Нови ће за развој бизнис идеја за предузетнице са подручја града ове године подржати шест наших суграђанки, са укупним износом од 15 хиљада еура.

Опширније...