grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Завршене све активности на пројекту “Culture Twinning”

NSL15102021Пројекат “Culture Twinning”, у којем је учествовала Општина Херцег Нови заједно са Општином Ново Место (Словенија) у партнерству са АЛДА-ом, Развојним центром у Новом Месту (Словенија) и општинама Торун (Пољска), Вилафранца де Пенедес (Шпанија), Трнава (Словачка), Лангхенаген (Њемачка), Бухл (Њемачка), Бихаћ (Босна и Херцеговина), успјешно је окончан.

Опширније...

Од данас на јавној расправи стратегија повећања запослености у Херцег Новом

0002021Од данас почиње јавна расправа о стратегији повећања запослености у Херцег Новом. На овај начин, локална самоуправа настоји да директно утиче на смањење незапослености у нашем граду и допринесе ефикасном функционисању тржишта рада.

Опширније...

Јавни конкурс за средстава подршке женском предузетништву за 2020. годину

Nas04022020Комисија за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву расписала је Јавни конкурс за средства из Буџета Општине Херцег-Нови опредијељених за ову намјену у 2020. години.

Опширније...

Састанак Привредне коморе и Општине Херцег Нови: Позитивни привредни трендови у Херцег Новом

Sastanakpknasl19Делегација Привредне коморе Црне Горе посјетила је јуче Општину Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарала о могућностима унапређења амбијента за пословање.

Опширније...

Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона 01.-15. новембар

  • четвртак, 31 октобар 2019 18:36

ZOP2017Од 1. до 15. новембра трајаће Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона на територији општине Херцег-Нови, а спроводи је Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег Нови.

Опширније...