grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавни конкурс за средстава подршке женском предузетништву за 2020. годину

Nas04022020Комисија за расподјелу средстава за подршку женском предузетништву расписала је Јавни конкурс за средства из Буџета Општине Херцег-Нови опредијељених за ову намјену у 2020. години.

Опширније...

Састанак Привредне коморе и Општине Херцег Нови: Позитивни привредни трендови у Херцег Новом

Sastanakpknasl19Делегација Привредне коморе Црне Горе посјетила је јуче Општину Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарала о могућностима унапређења амбијента за пословање.

Опширније...

Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона 01.-15. новембар

  • четвртак, 31 октобар 2019 18:36

ZOP2017

Од 1. до 15. новембра трајаће Јавна расправа на Нацрт Одлуке о утврђивању акустичних зона на територији општине Херцег-Нови, а спроводи је Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег Нови.

Опширније...

Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво подржао шест предузетница

ZOP2017На основу објављеног конкурса, Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег Нови ће за развој бизнис идеја за предузетнице са подручја града ове године подржати шест наших суграђанки, са укупним износом од 15 хиљада еура.

Опширније...

У Херцег-Новом одржана међународна конференција посвећена туризму и културној баштини

  • понедјељак, 15 април 2019 13:06

15042019NASМеђународна конференција „Стратешки развој туризма на темељу валоризације културне баштине“ окупила је данас у Херцег Новом учеснике из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Пољске, Шпаније, Словачке, Њемачке и Црне Горе, као и представнике Европске асоцијације за локалну демократију (АЛДА).

Опширније...