grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Отворена јавна расправа за Нацрт Одлуке о одређивању назива насеља, улица и тргова на територији општине Херцег-Нови

ZOP2017Јавна расправа за Нацрт Одлуке о одређивању назива насеља, улица и тргова на територији општине Херцег-Нови почиње данас, 22. новембра и трајаће 15 дана, до 06. децембра, обавјештавају из Секретаријата за локалну самоуправу.

adidas superstar damen glitzer silber

Јавне расправе биће организоване у Мјесној заједници Бијела 29. новембра и Мјесној заједници Игало 3. децембра 2019. године, обје у 12 часова. Завршна јавна расправа биће одржана 4.децембра 2019. године са почетком у 12 часова, у великој сали Скупштине општине Херцег Нови.

Сва заинтересована правна и физичка лица могу јавним увидом остварити учешће у поступку, сваког радног дана од 08 до 14 часова у просторијама Општине Херцег Нови.

Нацрт Одлуке биће изложен у просторијама Општине Херцег Нови, у канцеларији број 54 (II спрат), на интернет страници Општине Херцег Нови и у канцеларијама мјесних заједница Каменари, Бијела, Баошићи, Ђеновићи, Кумбор, Херцег Нови, Топла, Игало, Суторина и Поди.

Предлоге, примједбе, сугестије и мишљења на утврђени Нацрт Одлуке, заинтересовани субјекти могу доставити у писаној форми преко грађанског бироа Општине Херцег Нови, мјесних заједница или електронским путем на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Програм одржавања јавне расправе за утврђени Нацрт Одлуке можете погледати и преузети овдје.

Tекст Нацрта Одлуке (.pdf).

Закључак (.pdf)