grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Завршено асфалтирање пута према цркви Св. Николе у Баошићима

  • понедјељак, 02 децембар 2019 16:11

putbaosic19Током претходног викенда завршени су радови на асфалтирању 400 метара пута према цркви Св. Николе у Баошићима.

スニーカーの検索一覧【新着順】

Радове на асфалтирању пута од магистрале према цркви извела је компанија Car Invest, финансирала Општина Херцег Нови, а цијели пројекат урађен је на иницијативу МЗ Баошићи.
Како је казао предсједник МЗ Баошићи Ђуро Цвјетковић, урађен је дупли слој асфалта како би се пут изравнао, а та МЗ ће у сарадњи са Општином Херцег Нови наставити на даљем реализовању плана и програма за 2019. годину.
-Секретаријат за локалну самоуправу ће и убудуће врло активно подржавати мјесне заједнице у настојањима да своја мјеста учине бољим и љепшим, од инфраструктуре до мобилијара за рекреацију. Задовољни смо домаћинским односом Мјесне заједнице Баошићи, која је добар примјер како треба радити у корист свих грађана, поручила је секретарка за локалну самоуправу Весна Самарџић.
У прилог томе говори и чињеница о завршеним радовима у претходном периоду - на чишћењу бујичног потока из којег је однијето око 400 кубика разног отпада, изградњи теретане на отвореном и зида уз поток према Музеју старог капетана, у дужини од 30 метара, а на неколико локација се ради на проширењу пута како би био омогућен бољи прилаз аутобусима.