grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Javna rasprava: LSL Sitnica

  • četvrtak, 10 april 2014 09:17

Iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju obavještavaju da se Nacrt Lokalne studije lokacije "Sitnica" i Izvještaj o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu za Lokalnu studiju lokacije "Sitnica" stavljaju na Javnu raspravu koja će trajati mjesec dana, od 14.04.2014. godine do 14.05.2014. godine.

Elaborat Nacrta Plana i Izvještaj o strateškoj procjeni biće izloženi u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg-Novi i prostorijama MZ Kruševice.

Uvid u navedena dokumenta biće omogućen u naznačenom periodu svakog radnog dana od 9 do 11 časova u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg-Novi, kao i svim radnim danima u MZ Kruševice.

Tokom trajanja javne rasprave građani i pravna lica moći će dostavljati pismene primjedbe, sugestije i mišljenja na navedene dokumente, isključivo preko Građanskog biroa Opštine Herceg-Novi ili preko MZ Kruševice.

Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg-Novi zajedno sa Obrađivačem Plana i Izvještaja prezentovaće navedene dokumente zboru zainteresovanih građana i pravnih lica dana 10.05.2014. godine u 17 časova u prostorijama MZ Kruševice, nakon čega će se održati Javna diskusije o istom.

Nacrt Plana LSL Sitnica (.pdf, 5,83MB)

Izvještaj o SPU na životnu sredinu (.pdf, 8,81MB)

Grafički prilozi (.pdf, 6,72MB)

Obrazac za podnošenje primjedbi (.pdf, 143kB)

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi