NasNjiviJP03082020Opština Herceg Novi objavila je prvi javni poziv za davanje u zakup dvije lokacije na Njivicama za postavljanje privremenih ugostiteljskih objekata.

Riječ je o mjestima sa kojih se pruža jedan od najljepših pogleda na Herceg Novi, a nalaze se u blizini važnih saobraćajnica i granice sa Hrvatskom, zbog čega lokalna uprava ima namjeru da ih dodatno vrijednuje pružajući zainteresovanim investitorima mogućnost za postavljanje privremenih ugostiteljskih objekata.

Prva lokacija nalazi se na putu za Žvinje i početna cijena zakupa je 90 eura mjesečno, a druga je na Njivičkom putu u blizini vidikovca i početna cijena zakupa je 240 eura mjesečno. Obje lokacije će biti date u zakup za potrebe postavljanja privremenih ugostiteljskih objekata, a dužina zakupa je od dana zaključenja ugovora do jula 2024. godine.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 100 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg-Novi.

Rok za podnošenje ponuda je 07.08.2020.godine.Javno nadmetanje - aukcija će se održati 10.08.2020. godine sa početkom u 9 sati u velikoj sali Opštine Herceg-Novi.

Detalje u vezi sa načinom podnošenja ponude i potrebnom dokumentacijom, kao i načinom izbora najpovoljnijeg ponuđača i ostalim detaljima Javnom poziva možete pogledati ovdje.

Bliža obavještenja po osnovu ovog javnog poziva možete dobiti pozivom na broj telefona 031-321-052, lokal 260 ili mejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.