Привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 17.45 до 18.15 часова, у недјељу 14. августа.
Привремено се мијења режим саобраћаја у улицама Србина и Устаничка, на потезу од магистралног пута до скретања за насеље Поди, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 18 до 19 часова, у понедјељак 15. августа.
Привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 19 до 19:30 часова, у понедјељак 15. августа.
Секретаријат за комуналне дјелатности издао је рјешење којим се врше привремене измјене режима саобраћаја ради несметаног и безбједног одвијања манифестације поводом обиљежавања 640 година од оснивања Херцег Новог и славе оснивача града, Преноса моштију Светог архиђакона Стефана и доласка Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија.