grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Састанак челника Херцег-Новог и Фоче: Иницирано братимљење општина

NAs26102021a

Предсједници општина Херцег-Нови и Фоча, Стеван Катић и Милан Вукадиновић састали су се данас како би разговарали о повезивању и сарадњи два града. Из Општине Фоча упућена је иницијатива за братимљење, са којом су се сагласили представници херцегновске локалне управе.

Опширније...

Амбасадорка Попа: У Херцег Новом се спроводе ЕУ пројекти вриједни преко 17 милиона еура

naslovna221021Шефица Делегације Европске уније у Црној Гори, амбасадорка Оана Кристина Попа боравила је данас у првој званичној посјети Херцег Нови, током које је са представницима градске управе и корисницима пројеката разговарала о актуелној подршци Европске уније и будућим потребама развоја локалне заједнице.

Опширније...

Заједно до бољих услова за спортисте и младе у Херцег Новом

Foto - Uprava za sport i mladeПредсједник Општине, Стеван Катић и секретар за друштвене дјелатности и међународну сарадњу, Василије Ћуковић састали су се јуче са в.д. директором Управе за спорт и младе, др Марком Беговићем у просторијама Управе. Главне теме састанка биле су побољшање спортске инфраструктуре и јачање омладинских активности у њима.

Опширније...

Одржан састанак представника Општине Херцег Нови и директорица шест новских школа

Naslovna20102021У Општини Херцег Нови данас је уприличен састанак са  директорицама четири основне, средње мјешовите и музичке школе у Херцег Новом: Татјаном Крстајић, Маром Вујиновић, Снежаном Мирковић, Наташом Франић, Љиљаном Карановић и Нивес Ненадовић.

Опширније...

Завршени радови на реконструкцији вртића “Наша радост” на Савини: За угодан боравак и рад многих генерација новских малишана

  • понедјељак, 18 октобар 2021 17:25

vrticsavina2021Конструкциони радови на реконструкцији зграде вртића “Наша радост” на Савини завршени су, што је данас обиљежено пригодним програмом.

Опширније...