grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Честитка поводом Рамазанског бајрама: Нека радост празника ојача повјерење, слогу и помирење

Katic-SamardzicСвим вјерницима исламске вјероисповијести, представницима Исламске заједнице Црне Горе и главном имаму за Боку Которску и Будву, ефендији Меху Мартиновићу, срдачне честитке поводом Рамазанског бајрама упутили су предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић и предсједник Скупштине општине, Никола Самарџић, у своје лично и име локалне управе.

"Мир, међусобно поштовање, толеранција и разумијевање међу људима велико су богатство Херцег Новог. Нека ови радосни дани ојачају повјерење, слогу и помирење који су нам у изазовним временима посебно потребни.

Након мјесеца молитве и поста, прославите Рамазански бајрам са својим најближима у здрављу, љубави, срећи и весељу.

Желимо да велики исламски празник пробуди милост и праштање, подстакне на бригу за ближње и чињење добрих дјела који ће донијети благостање и напредак свакој породици", стоји у честитки.

Јавни позив за давање у закуп пословног простора на платоу објекта јавне гараже путем јавног надметања

poslovni prostor na novoj garaziЈавни позив за давање у закуп пословног простора у имовини Општине Херцег Нови путем јавног надметања. Ради се о пословном простору на платоу објекта јавне гараже, на кат.парц. 1245/2 к.о.Топла уписаној у ЛН 494, који се састоји од локала површине 95,65 м2, двије припадајуће терасе, са јужне стране 35 м2 и са сјеверне стране 65 м2 и помоћне просторије површине 34 м2 која се налази у полуетажи испод локала.

Опширније...

Коначно ријешен дугогодишњи проблем: Укида се путарина на путу Мељине-Петијевићи, Министарство плаћа инвеститору четири милиона еура

00petijevicmeljineМинистар финансија и социјалног старања, Милојко Спајић потписао је данас са предсједником Општине Херцег Нови Стеваном Катићем и инвеститором Универзал Монте д.о.о.

Опширније...

Катић честитао Дан слободе медија: Да статус и углед медијских радника одговара њиховом друштвеном значају

UTF-8KatiC487Свим медијским радницама и радницима у Црној Гори Свјетски дан слободе медија честитао је предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, у своје лично и име локалне управе.

Опширније...

Честитка поводом православног Васкрса: Нека празник живота и наде донесе опоравак сваком дому

Samardzic KaticСвим вјерницима православне вјероисповијести, свештенству, монаштву и свима који Васкрс славе по јулијанском календару највећи хришћански празник су у име Општине Херцег Нови и своје лично име честитали предсједник Општине, Стеван Катић и предсједник Скупштине општине, Никола Самарџић.

Опширније...