grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

У току Јавни позив за давање предлога кандидата за додјелу Октобарске награде и Повеље Општине Херцег Нови: Рок за предају предлога 15.09.

  • уторак, 05 септембар 2017 08:53

HN Sahat kulaПредлагање кандидата за додјелу Октобарске награде и Повеље Општине Херцег Нови је у току, а крајњи рок за предају предлога је 15. септембар.

Подсјећамо, право предлагања кандидата за поменута признања имају предузећа, мјесне заједнице, институције и установе, као и организације, удружења и групе грађана из свих области живота и рада.
Предлози морају бити достављени у писаној форми, са детаљним и конкретним образложењем и документацијом на основу којих Жири може оцијенити вриједност остварења и резултата који се предлажу за Награду и Повељу.
Скупштина општине, у знак признања за изузетне резултате у раду и највиша достигнућа у области привреде, друштвених и других дјелатности, додјељује Октобарску награду и Повељу Херцег-Новог лицима која су нарочито заслужна за развитак и афирмацију Херцег Новог или су њихов живот и рад на други начин везали за овај град.
Октобарска награда и Повеља додјељују се сваке године 28. октобра, на Дан општине Херцег Нови.
Текст Јавног позива, са свим потребним информацијама, можете погледати и преузети овдје.