grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Привремена измјена режима саобраћаја у Његошевој и улици Саве Ковачевића у недјељу и понедјељак (16. и 17. мај)

Ради несметаног и безбједног обиљежавања пјешачких прелаза у улици Саве Ковачевића на потезу од Градске кафане до хотела “Плажа”, као и обиљежавања паркинг мјеста у улици Саве Ковачевића, привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој и улици Саве Ковачевића, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда “Новљанке”) до хотела “Плажа”, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 23.00 часова у недјељу 16. маја до 03.00 часова у понедјељак 17. маја.

Дератизација јавних површина 17. и 18.05.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава грађане да ће се на територији Општине Херцег Нови у понедјељак и уторак, 17. и 18.05. извршити третман дератизације јавних површина, уз молбу власницима кућних љубимаца да у овом периоду, сходно Одлуци о условима и начину држања кућних љубимаца и начину поступања са напуштеним и изгубљеним кућним љубимцима, поведу рачуна о безбиједности својих љубимаца.

Опширније...

Служба заштите и спашавања израдила „План заштите и спашавања од клизишта и одрона на територији Општине Херцег Нови“

plan2021Служба заштите и спашавања Општине Херцег Нови обавјештава све заинтересоване установе, предузећа и грађане да могу извршити увид у „План заштите и спашавања од клизишта и одрона на територији општине Херцег Нови“ у Ватрогасном дому у Мељинама, радним данима у периоду од 14.05.2021.године до 21.05.2021. године, у времену од 09h до 11h.

Опширније...

Скривена страна Душка Трифуновића у монодрами “Има нека тајна веза”

nas11052021Из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови обавијештавају да ће монодрама “Има нека тајна веза”, ауторски рад глумца Милана Димића, у организацији ЈУК Херцег феста, бити одиграна у четвртак, 13. маја у Дворани Парк у 20 сати.

Опширније...

Дератизација јавних површина у уторак 11.05.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава  грађане, да ће се на територији Општине Херцег Нови у уторак,  дана 11.05.2021.год., извршити дератизација јавних површина, уз молбу власницима кућних љубимаца да у овом периоду, сходно Одлуци о условима и начину држања кућних љубимаца и начину поступања са напуштеним и изгубљеним кућним љубимцима, поведу рачуна о безбиједности својих љубимаца.
Дератизација се спроводи на територији Општине Херцег Нови од граничног прелаза Дебели бријег до Каменара, дуж магистрале, као и ул.Сава Илића, Његошева, Саве Ковачевића, појас уз обалу Шеталишта Пет Даница и приобални пут дуж Ривијере. Дератизација обухвата канализационе шахтове и сва контејнерска мјеста на подручју Општине, као и јавне зелене површине око стамбених објеката.