grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

У току пријаве за „BoostMeUp”

Из Секретаријата за туризам, економски развој и предузетништво обавијештавају да је почело пријављивање за другу генерацију „BoostMeUp'' предакцелерацијског програма у оквиру ког се најбољи црногорски стартуп-ови развијају и лансирају на тржише. За најбоље тимове обезбијеђени су експертска подршка, инфраструктура за развој, новчана награда, и бизнис пут у САД.

Водећи партнер на програму је Иновационо предузетнички центар „Технополис”, а партнери су Научно-технолошки парк Црне Горе, ИТ компанија „Амплитудо” и Црногорски Телеком. Програм суфинансира Министарство економског развоја Црне Горе, док је компанија Ракутен Вибер званични партнер програма.

Своју идеју или креативно рјешење могу пријавити сви креативци, иноватори, предузетници и компаније удружени у тимове, попуњавајући образац на сајту www.boostmeup.me до 10. новембра 2021. године.

Више информација овдје.

Измјена режима саобраћаја кроз центар града 28. октобра

Режим саобраћаја кроз центар Херцег Новог биће привремено измијењен у четвртак, 28. октобра. На потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда „Новљанка“) до улице Саве Ковачевића биће забрањен саобраћај за сва возила у термину од 11.15 до 11.30 часова, ради несметаног и безбједног одржавања дефилеа Градске музике и мажоретки у оквиру програма обиљежавања Дана општине.

Дератизација јавних површина 25. и 26. октобра

Дератизација јавних површина на територији општине Херцег Нови биће извршена у понедјељак и уторак, 25. и 26. октобра, обавјештавају грађане из Секретаријата за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја у Драгомирској улици од 25. до 27. октобра

У Драгомирској улици у Зеленици биће привремено измијењен режим саобраћаја од понедјељка, 25. октобра у 07 часова до сриједе, 27. октобра у 07 часова, на начин да ће бити забрањено саобраћање за сва возила.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја у улици Бранка Ћопића 16. и 17. октобра

Током предстојећег викенда биће привремено измијењен режим саобраћаја у дијелу улице Бранка Ћопића.

Опширније...