grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Измјена режима саобраћаја за 27. и 28. јул

Привремено се мијења режим саобраћаја у улици Спасића и Машере, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила, у уторак 27. јула у временском периоду од 09 до 21 часова, и у сриједу 28. јула од 09 до 18 часова.

Опширније...

16.07. - Измјена режима саобраћаја вечерас у Бијелој

Вечерас се у Бијелој привремено мијења режим саобраћаја на потезу од Основне школе „Орјенски батаљон“ до Мјесне заједнице Бијела, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене режима саобраћаја односи се на временски период од 20 до 01 час.
Режим саобраћаја на поменутој траси се мијења због ватерполо турнира ветерана “Ненад Нено Желалић” и забавног програма који ће услиједити по завршетку спортског догађаја.

Уз подршку ЕУ граде се два видиковца на траси „Salty and Sweet“

NasAkt15072021

У циљу диверзификације и побољшања туристичке понуде Херцег Новог, те подизања атрактивности  културне и природне баштине залеђа кроз унапријеђење оутдоор садржаја у рурарним дијеловима града, Туристичка организација Херцег Нови је захваљујући подршци Европске уније у оквиру прекограничног пројекта "Cycling Rural" уговорила изградњу 2 видиковца на дијелу макадамске трасе „Salty and Sweet“, у срцу Орјена.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја за 16. и 17. јул

У петак и суботу, 16. и 17. јула, привремено се мијења режим саобраћаја у улици Спасића и Машере, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 10 до 19 часова.

Рјешење је донијето ради несметаног и безбједног извођења радова на асфалтирању улице Спасића и Машере (изнад штампарије до куће Сава Томашевића).

Измјена режима саобраћаја за уторак, 13.јул

У уторак, 13. јула, привремено се мијења режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 20 до 20 i 30 часова.
Рјешење је донијето ради несметаног и безбједног одржавања дефилеа мажуретки и Градске музике поводом свечаности отварања трга и јавне гараже испред зграде Општине Херцег Нови.