grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Позив за учешће у припреми Програма уређења простора општине Херцег Нови за 2019. годину

herceg novi aerial viewСекретаријат за просторно планирање и изградњу обљављује Позив за учешће јавности у припреми Програма уређења простора општине Херцег Нови за 2019. годину.

Нацрт Програма ставља се на јавни увид, у трајању од 25.01.2019.године до 08.02.2019.године.
За вријеме трајања јавног увида, увид у предметну документацију може се извршити сваког радног дана у времену од 8.00-11.00 сати у згради Општине Херцег Нови - Секретаријат за просторно планирање и изградњу (ИИИ спрат, канцеларија бр.87).
Такође, Нацрт Програма уређења простора Општине Херцег Нови, са формуларом за предлоге и сугестије, налази се и на сајту Општине Херцег Нови www.херцегнови.ме.
Из Секретаријата позивају јавност да се активно укључи у изради Програма уређења простора општине Херцег Нови за 2019. годину.
Све своје предлоге и сугестије на ову тему, у слободној форми или попуњавањем доступног формулара, можете доставити Секретаријату најкасније до 08.02.2019.године, и то преко Грађанског бироа или на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Нацрт Програма уређења простора, Одлуку о утврђивању Нацрта Програма, упитник, као и комплетан текст Јавног позива можете погледати и преузети овдје.