grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора ради 24 сата од 1. јула

Vozni park SKPСлужба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови ће од понедељка, 01. јула радити нон-стоп, свим данима. Радно вријеме од 00 до 24 часа биће на снази до 01. септембра.

„Радно вријеме од 24 сата уведено је због појачаног обима посла који имамо током љета. У периоду јула и августа значајно се повећава број интервенција Службе и пријава грађана, а оваквом организацијом рада успјећемо да одговоримо свим захтјевима и ефикасније дјелујемо у оквиру широког круга надлежности које имају комунални полицијаци и инспектори“, објашњава начелница Службе Марија Андрић.

Како додаје, у наредном периоду акценат рада Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора биће на контролама: непрописног паркирања, одобрења за рад привремених објеката, одобрења о извођењу музичког програма, буке, поштовања одлуке о друмском саобраћају, а посебно када је у питању вожња Шеталиштем Пет Даница, Обалом Николе Ковачевића , те приобалним путем кроз Ђеновиће, Баошиће и Бијелу. Поред тога, током наредна два мјесеца биће појачана и контрола ванпијачне продаје, у циљу сузбијање сиве економије, као и контрола начина и времена одлагања комуналног отпада.