grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Више од 400 младих из Херцег Новог користи погодности Европске омладинске картице

HN 2021Општина Хецег Нови и Секретаријат за културу и образовање позивају све младе људе доби од 13 до 29 година да преузму своју Европску омладинску картицу ("EYCA"), која је бесплатно доступна свим Новљанима.

До сада је више од 400 Новљанки и Новљана добило своју "EYCA" картицу са мотивима града, и они на дневном нивоу користе све њене бенефите.
Из Секретаријата истичу да картица нуди велики број погодности у компанијама и продајним објектима у Херцег Новом, те подстичу младе да искористе ове могућности.
Најкоришћенији ЕYЦА попусти су: Црногорски Телеком, Спорт Висион, Техно Плус, Обућа Миња, Монте Партс, Божур, Нова књига, Бар Код, Фото Бони, Синеплекс, Хард Рок итд.
Најкоришћенији CashBack бенефити су: Арома маркети, ИНА Црна Гора, ХД Лаковић, Кастелана, Теа Медиkа, Кућа Хемије, Кицланд, Медитас, Дама, ОВС, Парадисо, Тенеро Фасхион, Апотеке Маxима, Антонy Морато, Нике Шоп итд.
”Посебна брига о дјеци и младима се, поред креирања оквира за дјеловање, огледа кроз бројне активности и пројекте. Учешће у пројекту Европске омладинска картице је још један корак за младе људе у Херцег Новом, како би били охрабрени да постану активни грађани, агенти солидарности и носиоци позитивних промјена у својим заједницама”, каже секретарка за културу и образовање, Ана Замбелић Пиштало.
Заинтересовани млади људи своју "EYCA" картицу могу преузети сваког радног дана у просторијама Секретаријата за културу и образовање, у згради Општине Херцег Нови.
Европска омладинска картица омогућава коришћење преко 200 попуста у Црној Гори и преко 70.000 попуста широм Европе, али и повраћај новца код свих "CashBack World" партнера у Црној Гори и широм свијета. Све компаније које омогућавају попуст или повраћај новца се налазе на "EYCA и CashBack World" Црна Гора сајтовима.
Да бисте користили повраћај новца путем скенирања ЦасхБацк баркода на полеђини EYCA картице, неопходно је бесплатно се регистровати на CashBack платформу и унијети баркод који се налази на "EYCA" картици (CashBack повољности на линку) или исти процес урадити преко "CashBack" мобилне апликације. Уколико користите картице, а немате баркод, можете га преузети у просторијама Секретаријата.
Пројекат Евопска омладинска картица реализује се у партнерству невладине организације Центар за омладинску едукацију и Управе за спорт и младе, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови која је обезбиједила набавку бесплатних "EYCA" картица за младе на територији општине.
Више информација на: https://www.omladinskakartica.me/

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo