grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Магичним концертом у Херцег Новом Калиопи одушевила публику

NaslovnaKALIOPI11032019Из Херцег Новог одлазим срећна и испуњена, казала је пјевачица Калиопи синоћ након концерта у оквиру програма посвећеног Љубави на 50. Празнику мимозе.

 

Македонска пјевачица је наступила у пуној Дворани Парк, а публика је са одушевљењем поздравила и испратила концерт, за који се тражила карта више.
„Из Херцег Новог одлазимо пресрећни, испуњени и са једном филмском траком, која ће дуго бити одмотавана. Мораћу све те слике, тренутке да прегледам, да прође то све кроз мене. Јер сада је, можда, сувише рано препричавати осјећаје“, рекла је Калиопи након концерта.
Најљепши тренуци на концерту су када се догоди магија, када се слави живот кроз пјесму, када припадате публици и она вама, поручила је Калиопи.
Публика у Дворани Парк је, како је казала, показала одушевљење када је пјевала нове пјесме „Пресуда“ и „Хајде да пјевамо“, што јој, како је додала, много значи.
„Када радимо у студију, увијек имамо неки наш осјећај за пјесме. Али ја, док пјевам, имам ту слику како ће публика то да прими. И увијек ми је прва слика концерт, јер видим како то уживо изводимо. Овдје се догодило поново чудо. Ми смо „Пресуду“ први пут пјевали у Београду, а „Хајде да пјевамо“ у Новој Вароши. И вечерас овдје у Новом, публика на пјесме реагује фантастично. Ја сам изузетно срећна жена“, поручила је Калиопи.

На њене концерте, како каже, долазе свјеже заљубљени, они који су дуго заједно, мајке са дјецом, очеви са дјецом, а када угледа шароликост људи испред себе види, како је рекла, колико је богата.
Калиопи се, како је казала, нада се да ће ускоро поново доћи у Херцег Нови и у Црну Гору.
„Надам се да ћемо ускоро доћи и направити већи концерт, који ће окупити још више људи. Знам да су вечерас многи остали без карте и жао ми је због тога. Морамо направити неку причу, гдје ће сви они моћи доћи, да заједно славимо живот кроз пјесму и овакав концерт, који улијева наду“, рекла је Калиопи.
Она је женама честитала њихов дан, напомињући да „женама сваки дан треба да буде 8. март“.
„Ја се увијек држим те девизе, јер сматрам да је жена веома комлексно биће и постоје разлози због чега је нама предодређено да рађамо. Постоји ту нека исконска снага, коју само ми можемо да поднесемо. Овај свијет и ово вријеме није чаробно, али жене морају бити ту да и то немогуће учине могућим. А ја мислим да ми то можемо, јер смо ми вучице“, закључила је Калиопи.
Мира из Требиња је, због концерта Калиопи дошла у Херцег Нови, а и из Дворане Парк је, како је казала, изашла одушевљена.
„Знала сам ко је Калиопи, али нисам могла да вјерујем да су то овакве интерпретације. Ја сам одушевљена“, рекла је Мира.
За Жарка, који је дошао са супругом није, како је казао, било љепше вечери ни бољег концерта.
„Одушевила ме је њена енергија. Обожавам је и слушам, али овакву енергију нисам могао да замислим“, казао је Жарко.

Драгица из Херцег Новог, казала је да јој је на концерту било веома лијепо.
„Било је јако пријатно, емотивно. Много волим њене старије пјесме, али све су прелијепе. Било је лијепо доћи на овакав концерт и вољела бих више оваквих догађаја у нашем граду“, рекла је Драгица.
И за Смиљу је концет Калиопи незабораван.
„Дивно је било. Дан је жена, много жена, а видим да је било и мушкараца. Њене пјесме враћају у дјетињство. Надам се да ће и наша дјеца одрастати уз овако квалитетне пјесме и умјетнике“, рекла је Смиља.